JAVNI UVID U NACRT PLANA GENERALNE REGULACIJE ZA IZGRADNJU OBJEKATA I VODOVA SISTEMA DALJINSKOG GREJANJA U BEOGRADU II FAZA I ETAPA – DISTRIBUTIVNA TOPLOVODNA MREŽA OD GREJNOG PODRUČJA TOPLANE TO „VOŽDOVAC“ (NASELJE „STEPA STEPANOVIĆ“) DO GREJNOG PODRUČJA TOPLANE TO „MEDAKOVIĆ“ (UGAO ULICA DARVINOVE I BRAĆE JERKOVIĆ)

JAVNI UVID u Nacrt Plana generalne regulacije za izgradnju objekata i vodova sistema daljinskog grejanja u Beogradu II Faza I etapa – distributivna toplovodna mreža od grejnog područja toplane TO „Voždovac“ (naselje „Stepa Stepanović“) do grejnog područja toplane TO „Medaković“ (ugao ulica Darvinove i Braće Jerković), obaviće se u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu) od 25. maja do 23. juna 2020. godine, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

Termin javne sednice Komisije za planove Skupštine grada Beograda, biće određen nakon ukidanja Naredbe o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom prostoru („Službeni glasnik RS, broj 66/20).

Informacije o predloženim rešenjima, zainteresovanim licima, davaće predstavnik obrađivača Plana utorkom i četvrtkom od 12 do 18 časova u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu).

Zainteresovana lica mogu, tokom javnog uvida, svoje primedbe na planirana rešenja, u pisanom obliku, da dostave Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, preko pisarnice, Kraljice Marije br. 1, najkasnije do 23. juna 2020. godine.

U toku javnog uvida, Nacrt plana biće izložen i na sajtu grada Beograda www.beograd.rs u rubrici „Gradski oglasi, konkursi i tenderi”.

https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1773201-javni-uvid-u-nacrt-pgr-za-izgradnju-objekata-i-vodova-sistema-daljinskog-grejanja-u-beogradu-ii-faza-i-etapa—distributivna-toplovodna-mreza-od-grejnog-podrucja-toplane-to-vozdovac-sa-izvestajem-o-strateskoj-proceni/