JAVNI UVID U NACRT PLANA GENERALNE REGULACIJE ZA IZGRADNJU OBJEKATA I VODOVA SISTEMA DALJINSKOG GREJANJA – II FAZA I ETAPA – CELINA TO „CERAK“ I DISTRIBUTIVNA TOPLOVODNA MREŽA DUŽ ULICE PATRIJARHA JOANIKIJA, GRADSKE OPŠTINE ČUKARICA I RAKOVICA

JAVNI UVID u Nacrt Plana generalne regulacije za izgradnju objekata i vodova sistema daljinskog grejanja – II Faza I etapa – celina TO „Cerak“ i distibutivna toplovodna mreža duž ulice Patrijarha Joanikija, Gradske opštine Čukarica i Rakovica obaviće se u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu) od 18. maja do 16. juna 2020. godine, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

Termin javne sednice Komisije za planove Skupštine grada Beograda, biće određen nakon ukidanja Naredbe o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom prostoru („Službeni glasnik RS, broj 39/20).

Informacije o predloženim rešenjima, zainteresovanim licima, davaće predstavnik obrađivača Plana utorkom i četvrtkom od 12 do 18 časova u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu).

Zainteresovana lica mogu, tokom javnog uvida, svoje primedbe na planirana rešenja, u pisanom obliku, da dostave Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, preko pisarnice, Kraljice Marije br. 1, najkasnije do 16. juna 2020. godine.

U toku javnog uvida, Nacrt plana biće izložen i na sajtu grada Beograda www.beograd.rs u rubrici „Gradski oglasi, konkursi i tenderi”.

https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1773009-javni-uvid-u-nacrt-plana-generalne-regulacije-za-izgradnju-objekata-i-vodova-sistema-daljinskog-grejanja-u-beogradu-ii-faza-i-etapa—celina-toplana-to-cerak-i-distributivna-toplovodna-mreza-duz-ulice-patrijarha-joanikija/