JAVNI UVID U NACRT PLANA DETALJNE REGULACIJE ZA PODRUČJE ZAPADNO OD ULICE BAHTIJARA VAGABZADE, GRADSKE OPŠTINE SAVSKI VENAC I VOŽDOVAC

JAVNI UVID u Nacrt plana detaljne regulacije za područje zapadno od Ulice Bahtijara Vagabzade, Gradske opštine Savski venac i Voždovac, obaviće se u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, u Ulici 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu) od 19. oktobra do 19. novembra 2020. godine, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

JAVNA SEDNICA Komisije za planove Skupštine grada Beograda, održaće se u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, u Ulici Kraljice Marije 1 (sala na 20 spratu) 3. decembra 2020. godine u 13 časova.

Informacije o predloženim rešenjima, zainteresovanim licima, davaće predstavnik obrađivača Plana od 12 do 18 časova, utorkom i četvrtkom u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, u Ulici 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu).

Zainteresovana lica mogu, tokom javnog uvida, svoje primedbe na planirana rešenja, u pisanom obliku, da dostave Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, preko pisarnice, u Ulici Kraljice Marije br. 1, najkasnije do 19. novembra 2020. godine.

U toku javnog uvida, Nacrt plana biće izložen i na sajtu grada Beograda www.beograd.rs u rubrici „Gradski oglasi, konkursi i tenderi”.

https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1776909-javni-uvid-u-nacrt-pdr-za-podrucje-zapadno-od-ulice-bahtijara-vagabzade-go-savski-venac-i-vozdovac/