JAVNI UVID U NACRT PLANA DETALJNE REGULACIJE POSTROJENJA ZA EKSPLOATACIJU PIJAĆE VODE I WELLNES I SPA CENTRA NA PODRUČJU KO KORAĆICA, GRADSKA OPŠTINA MLADENOVAC

JAVNI UVID u Nacrt plana detaljne regulacije postrojenja za eksploataciju pijaće vode i wellnes i spa centra na području KO Koraćica, Gradska opština Mladenovac obaviće se u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu) i u zgradi Gradske opštine Mladenovac, Janka Katića 6, od 6. jula do 4. avgusta 2020. godine, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.
JAVNA SEDNICA Komisije za planove Skupštine grada Beograda, održaće se u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, u Kraljice Marije 1 (sala na 20 spratu) 8. septembra 2020. godine u 13 časova.
Informacije o predloženim rešenjima, zainteresovanim licima, davaće predstavnik obrađivača Plana utorkom od 12 do 18 časova u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu) i četvrtkom u zgradi Gradske opštine Mladenovac, Janka Katića 6.
Zainteresovana lica mogu, tokom javnog uvida, svoje primedbe na planirana rešenja, u pisanom obliku, da dostave Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, preko pisarnice, Kraljice Marije br. 1, najkasnije do 4. avgusta 2020. godine.
U toku javnog uvida, Nacrt plana biće izložen i na sajtu grada Beograda www.beograd.rs u rubrici „Gradski oglasi, konkursi i tenderi”.

https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1774540-javni-uvid-u-nacrt-pdr-postrojenja-za-eksploataciju-pijace-vode-i-wellnes-i-spa-centra-ko-koracica/