Informacije za medije

fiogf49gjkf0d

Ukoliko želite da dogovorite intervju sa stručnjacima Urbanističkog zavoda Beograda ili dobijete odgovore na akuelna urbanistička pitanja, potrebno je da nam zahtev pošaljete na e-mail office@urbel.com.

Molimo da molbu za zakazivanje termina intervjua, temu razgovora i okvirna pitanja dostavite unapred, kako bismo prikupili tražene informacije i konsultovali stručnjake angažovane na određenim zadacima. U Urbanističkom zavodu Beograda radi preko 100 stručnih lica za poslove za koje je preduzeće registrovano i često je potrebno uključivanje više zaposlenih u odgovore na pitanja koje novinare zanimaju (pretežne namene, saobraćajne veze i trase, komunalna infrastruktura, zaštita životne sredine, zelenilo...). Iz tog razloga potrebno je dostaviti okvirna pitanja ranije, kako bi stručni tim na najkvalitetniji i najprecizniji način odgovorio na zahtev.

Svi podaci i tekstovi objavljeni na našim web stranicama mogu se koristiti kao izvor informacija, ali nije dozvoljeno menjati njihov sadržaj, smisao i kontekst.

Za sve intervjue obavezna je autorizacija pre objavljivanja.

Hvala

Popunite upitnik