Информације за медије

Уколико желите да договорите интервју са стручњацима Урбанистичког завода Београда или добијете одговоре на акуелна урбанистичка питања, потребно је да нам захтев пошаљете на е-mail office@urbel.com.

Молимо да молбу за заказивање термина интервјуа, тему разговора и оквирна питања доставите унапред, како бисмо прикупили тражене информације и консултовали стручњаке ангажоване на одређеним задацима. У Урбанистичком заводу Београда ради преко 100 стручних лица за послове за које је предузеће регистровано и често је потребно укључивање више запослених у одговоре на питања које новинаре занимају (претежне намене, саобраћајне везе и трасе, комунална инфраструктура, заштита животне средине, зеленило...). Из тог разлога потребно је доставити оквирна питања раније, како би стручни тим на најквалитетнији и најпрецизнији начин одговорио на захтев.

Сви подаци и текстови објављени на нашим web страницама могу се користити као извор информација, али није дозвољено мењати њихов садржај, смисао и контекст.

За све интервјуе обавезна је ауторизација пре објављивања.

Хвала

Попуните упитник